torsdag 14 oktober 2010

Hur ska VärmdöCentern arbeta 2010-2014?

Nu pågår processen för fullt inom VärmdöCentern. Hur ska vi jobba på bästa sätt för att få bättre genomslag för våra idéer? Vilket sätt ska vi arbeta på. Sannolikt blir det inte många nämndposter för VärmdöCentern om ens några. Då blir i stället utmaningen att förstärka nätverket och skapa bättre medborgarförankring.

Samtidigt reagerar man inom VärmdöCentern på hur man blev exkluderad av de forna allianspartierna. Så här säger Hans Linqvist i en artikel i Nacka Värmdö Posten:

"– Det är ett svek, från Alliansen, mot majoriteten av våra borgerliga väljare! Vi var det enda av Allianspartierna som gick framåt i valet. Väljarna kan uppfatta det som att Alliansen inte följt deras utslagsröst, säger en upprörd Hans Lindqvist som också tycker att förhandlingarna kunde ha gjorts på ett annat sätt.


Centern kommer enligt Lindqvist i nuläget inte att söka nya samarbeten.

– Med S, V och SD? Vilka röster tror du vi får då? Det är helt uteslutet. Vi kommer inte att sätta oss för att hitta en ny kartell en eller två dagar efter att vi är ute ur alliansen. Vi får leva med att vi ställs utanför politiskt inflytande i fyra år."


Det finns många idéer och uppslag, Vad tycker Du?

Publicerat av

Stefan Mårtensson

Andra bloggar: Mårtensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar