onsdag 25 november 2009

Värmdöcentern söker lagspelare, gärna kvinnor

Politik blir ofta solisternas föreställning. Inte sällan blir det de manliga solisternas föreställning. Egentligen är det helt mot politikens natur och demokratins väsen.

Om man lyckas förverkliga en grupps, ett partis åsikter och ser till att de omsätts i politiska beslut är man framgångsrik och förtjänar respekt. Viker man sig när andra opponerar skapas det lätt en besvikelse.

Den långsiktige med hög integritet kompromissar bara när det är nödvändigt. En sådan människa väcker respekt. Sedan ligger det i saken natur att alla starka politiker bör vara som Bamse.
Om man är stor och stark måste man vara snäll.

Vi i centern är ännu så länge små och ettriga. Vi strävar efter att vara kompetenta och envisa för att förverkliga politik som är bra för Värmdöborna. Då har vi förutsättningar att bli stora som Bamse, nej stora som en grupp av Bamse-björnar.

Vi söker kvinnor (och män) som vill vara delar i ett ett lag och som vill förbättra förhållandena för Värmdöborna. Tag gärna kontakt med och för en förutsättningslös diskussion.
Du når oss på mail: varmdocentern@gmail.com.

Till tjejen i ridbyxor som luktade lite lätt gödsel som jag mötte på Delselius vill jag bara säga en sak: Det är sådana som Dig som vi behöver i politiken.

Till tjejen på Djurö som är irriterad på att det rivs byggnader som borde bevaras vill jag bara säga en sak: Det är sådana som Dig som vi behöver i politiken.

Ni är många fler som behövs i det politiska lagspelet.
Välkomna!

Skrivet av

Stefan Mårtensson

Andra bloggar: MÅRTENSSON, Hemmesta Hasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar