söndag 4 april 2010

Två starka kvinnliga namn på Värmdöcenterns kommunfullmäktigevalsedel

Värmdöcentern har lagt ut kursen för valrörelsen. Det skedde på en dagkryssning till Åland. Under resan fick medlemmarna möjlighet att stifta närmare bekantskap med två kvinnliga kommunfullmäktigekandidater.

Den ena är Ina Ununger från Ingarö. Hon har bakgrund som marknadsförare och kommunikatör. Hennes engagemang kommer både sympatisörer och politiska motståndare att lära känna i valrörelsen. Dessutom är hon ytterligare en av medlemmarna i Värmdöcentern som förstår hur viktiga de sociala medierna är. Ina finns på plats nummer 6 på Värmdöcenterns lista till kommunfullmäktigevalet.

Den andra kandidaten är Louise Paulsen. Hon finns på plats nummer 8 på Värmdöcenterns lista. Lousie har redan presenterat sig som debattskribent i Nacka Värmdö Posten, länk. Hon fyller 18 år före valet och är Värmdöcenterns yngsta kandidat. Det krävs unga politiker som förstår ungas sätt och tänka och värderingar. Det vill Värmdöcentern ta på allvar. Därför är det viktigt att Louise har placerats högt upp på listan.


Publicerat av

Stefan Mårtensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar