söndag 27 juni 2010

GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMAR och mer därtill!

VärmdöCentern hoppas alla haft en riktigt, glad, trevlig och skön midsommarhelg. Bloggen kommer under sommaren att uppdateras mera sporadiskt än vanligt. Trots detta räknar VärmdöCenterns blogg med att vara mest uppdaterad av alla de politiska partierna i Värmdö.

Under sommar sommaren kommer materialet på bloggen bli mera fokuserat på rikspolitiken. Ett av skälen till detta är att mycket snart upphör all politisk sammanträdesverksamhet för sommaren.

För dig som är intresserad av vad som rör sig i politiken under sommaren börjar Almedalsveckan den 4 juli. Då det är moderaternas dag. Den 5 juli är det vänsterpartiets dag. Den 6 juli är det folkpartiets dag. Den 7 juli (onsdag) är det Centerns dag. den 8 juli är det socialdemokraternas dag. Den 9 juli är det kristdemokraternas dag. Den 10 juli är miljöpartiets dag och sista dagen för 2010 års Almedalsvecka. Från VärmdöCentern kommer med all säkerhet Stefan Mårtensson och Hans Lindqvist att finnas på plats. Vi kan förvänta oss bloggposter från dessa båda under veckan.

Alla partiledare utom Fredrik Reinfeldt har hittills meddelat att de kommer att tala i Almedalen.

VärmdöCentern svarar som vanligt på mail och är alltid intresserade av att föra en diskussion under hela sommaren.

Ha en bra start på sommaren som fortsätter att utvecklas till att bli bättre och avslutas till att vara bäst!

Andra bloggar: Mårtensson

Publicerat av

Stefan Mårtensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar