onsdag 23 juni 2010

Värmdöcentern skapar ett ännu starkare lag inför VärmdöValet 2010

Ina Ununger, Ingarö blir ny ledamot för VärmdöCentern i socialnämnden efter VärmdöCenterns ordförande Henrik Paulsen. Ina är starkt engagerad i sociala frågor och sitter redan i beredningen Trygg i Värmdö.

Ina har ett stort socialt patos och har som grundvärdering att individen har val. Samtidigt måste samhället erbjuda en grundtrygghet. Hon vill skapa en stödjande och stimulerande grundtrygghet för de medborgare so har behov av stöd i Värmdö.
Är du intresserad av att föra en dialog kring sociala frågor med Ina? Kommentera gärna denna bloggpost eller skicka ett mail till VärmdöCentern.

Ny ordinarie ledamot i Bygg- Miljö och Hälsoskyddsnämnden är VärmdöCenterns ordförande Henrik Paulsen. Han efterträder Stefan Mårtensson som blir ersättare efter Göran Rydström som avgår av personliga skäl.

Henrik kommer att fortsätta att balansera medborgarnas äganderätt mot allemansrätten. Som jurist har han den nödvändiga fackkompetensen för att kunna finna de riktiga balanspunkterna. Vill du ha en dialog med Henrik kring byggfrågor kan du kommentera denna bloggpost eller skicka ett mail till VärmdöCentern.

Stefan Mårtensson är ny ordinarie ledamot i utbildningsnämnden efter Bengt Kleijn som avgår av tidsskäl. Stefan kommer att tillsammans med ersättaren Lennart Hallberg jobba för att målmedvetet skapa bättre Värmdöskolor. I en kommentar säger Stefan: " jag brinner för skolfrågorna som är ett stort intresse för mig. Jag introducerade målet om att Värmdö skolor ska vara bland de fem främsta i Stockholmsregionen. Nu gäller det att fortsätta att förverkliga det målet. Vi måste det bli enklare,tydligare och mera effektiva för att nå det målet."

Politikerna i utbildningsnämnden måste bli mycket mera "hands on" utan att detaljstyra säger Stefan.
Vill du ha en dialog med Stefan kring skolfrågor kan du kommenteran denna bloggpost eller skicka ett mail till VärmdöCentern.

VärmdöCentern väntar inte till efter valet. Vi vill hela tiden leva upp till mottot: VärmdöCentern det kompetenta Borgerliga alternativet.
Dessutom vill vi arbeta tillsammans med Dig för att skapa ett bättre Värmdö.

Andra bloggar: Mårtensson, Mårtensson

Publicerat av

Stefan Mårtensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar