måndag 6 september 2010

Därför kommer inga valsedlar i brevlådan.

Så här skriver VärmdöCentern om sin valkampanj i en debattartikel i Nacka Värmdö Posten i dag, länk.

DEBATT 13:54 | 06 september Nu har valrörelsen börjat resonerar många politiska partier på Värmdö. VärmdöCentern tycker att det är fel strategi, skriver Stefan Mårtensson och Henrik Paulsen.

Valrörelsen har pågått hela mandatperioden, politik är inte ett sprinterlopp utan maraton. Därför har vi aktivt debatterat och dokumenterat våra åsikter i lokalmedia. Det gör vi inte bara 1 månad utan 48.

Vi har berättat om vad vi tycker och vad vi vill göra. Resultatet är mellan 50-70 debattartiklar bara i NVP. På Värmdöcenterns blogg har vi under två år haft i genomsnitt ett inlägg per vecka. Valkampanjen ska vara miljösmart. Det är ett av skälen till att vi inte har en egen valstuga.

Mötet med väljarna blir även bättre om vi möts i ett öppnare rum. Vi har även valt att inte distribuera valmaterial och valsedlar direkt till hushållen. På detta sätt sparar vi många träd och därmed miljön.

För oss i VärmdöCentern är nätet viktigast. Vårt fullständiga program finns att tillgå på såväl vår hemsida som på vår blogg. Nätet ger även möjlighet till interaktivitet, där kan väljaren lämna synpunkter och förslag. Ett begränsat material kommer att tillhandahållas vid möten med väljarna på olika platser i kommunen. Dessutom finns våra valsedlar som vanligt i vallokalerna.

För Värmdöcentern: Stefan Mårtensson och Henrik Paulsen

Andra bloggar: Mårtensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar